مراحل نصب و اجرای یونولیت سقفی باید به درستی اجرا شود تا خللی به ایمنی و استحکام سقف وارد نشود و سقف ساختمانی به خوبی احداث شود.
یونولیت ها، نقش مهمی در صنایع گوناگون به ویژه صنعت ساختمان دارند و به اشکال مختلف در صنایع استفاده می شود. یونولیت سقفی، از یونولیت هایی است که در حوزه ساختمان، دارای کارایی های زیادی می باشد.
آشنایی با یونولیت سقفی
قبل از بررسی مراحل نصب و اجرای یونولیت سقفی با یونولیت سقفی بیشتر آشنا می شویم. یونولیت سقفی، یونولیتی است که به صورت مکعب مستطیل تولید می شود. ابعاد و دانسیته مشخصی برای تولید این یونولیت درنظر گرفته است. ساختار ماده به گونه ای است که در آن 98 درصد حجم یونولیت را هوا تشکیل داده است و 2 درصد حجم آن را نوعی پلاستیک تشکیل داده است.
این یونولیت پس از سه مرحله پیش انبساط، تثبیت و قالب گیری به فرم مکعب مستطیل هایی درمی آید که این مکعب مستطیل ها دارای استحکام و مقاومت بسیار بالایی هستند و از خواص گوناگونی برخوردار می باشند.
کاربردهای یونولیت سقفی
مراحل نصب و اجرای یونولیت سقفی برای سازه های گوناگون قابل پیاده سازی است. یونولیت سقفی به سبب مقاومت فشاری بالا، مقاومت حرارتی بالا، خاصیت عایق صوتی، خاصیت عایق رطوبتی، امکان بازیافت، وزن اندک و تخلخل کامل برای استفاده در سازه های گوناگون مناسب می باشد.
هر سازه ای که با استفاده از یونولیت سقفی احداث شود، مقاومت خوبی در برابر زمین لرزه خواهد داشت و در زمان زمین لرزه، خرابی کمتری را ایجاد خواهد کرد. یونولیت سقفی برای احداث سازه مسکونی، سازه اداری، سازه تجاری، سازه ورزشی، سازه صنعتی، سازه نظامی و ... مورد استفاده قرار می گیرد. دانسیته این بلوک ها معمولاً 10 تا 12 کیلوگرم بر مترمکعب می باشد و سازندگان و پیمانکاران باید از استفاده از یونولیت سقفی با چگالی کمتر خودداری کنند. مسئله دیگر این است که این یونولیت حتماً باید به صورت غیرقابل اشتعال یا نسوز باشد.
بررسی مراحل نصب و اجرای یونولیت سقفی
- بافت شبکه های فلزی ایجاد شود. شبکه فلزی با بهره گیری از مفتول های مقاوم در ضخامت های مختلف ایجاد می شود.
- یونولیت ها در مشخصات ایده آل بر اساس اندازه شبکه فلزی بافته شده، در صورت نیاز برش خورده و مطابق با شکل موردنظر درمی آیند.
- یونولیت ها باید میان شبکه های بافته شده تعبیه شوند و با مفتول های لازم یا سیم آرماتوربندی به همدیگر وصل شوند. فاصله آنها از یکدیگر باید به اندازه مشخصی باشد و کمتر از 5 سانتی متر نباشد.
- سپس باید قطعات پانل ها تعبیه شوند. با توجه به نقشه ها و ابعادی که از قبل درنظر گرفته شده است، بست های ویژه اتصال پیدا می کنند تا مراحل نصب و اجرای یونولیت سقفی به خوبی تا به اینجا انجام شود.
- پیرامون دیوارها با شبکه اتصال ساده به شکل قاب دور پنجره و درب بر روی پانل ها فیکس و محکم می شود.
- در مرحله پایانی کار، بعد از اینکه نصب همه پانل ها، قاب درب و پنجره و کارهای تأسیساتی صورت گرفت، یک بتن پاشی نازک صورت می گیرد.
ابعاد یونولیت سقفی
پس از آشنایی با مراحل نصب و اجرای یونولیت سقفی به این نکته تأکید کنیم که یونویت را در ابعاد استاندارد خریداری کنید و از خرید یونولیت سقفی غیراستاندارد که از سوی تولیدکنندگان متفرقه تولید شده است، خودداری کنید. یونولیت سقفی معمولاً در طول های 200، 150 و 200 سانتی متر، عرض های 50 یا 65 سانتی متر و ضخامت های 15، 20 یا 25 سانتی متر تولید می شوند. با توجه به نوع سقف و نقشه موجود، باید تصمیم گیری نمود که کدامیک یونولیت را خریداری نمود. استفاده از یونولیتی با ابعاد 200*50*25 or 20 معمولاً متداول شده است،برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان مجرب ما در ایران یونولیت در ارتباط باشید.
- ۱۶ بازديد
- ۰ ۰
- ۰ نظر