مراحل نصب و اجرای یونولیت سقفی بسیار ساده است و به آسانی می توان یک سقف یونولیتی مستحکم و ایمن را احداث نمود.
یونولیت سقفی از بلوک های یونولیت مادر با استفاده از دستگاه های خاص، حاصل می شود. بلوک های مادر طی سه مرحله پیش انبساط، تثبیت و فرم دهی تولید می شود.
یونولیت سقفی چیست؟
قبل از بررسی مراحل نصب و اجرای یونولیت سقفی با تعریف یونولیت سقفی آشنا می شویم. یونولیت، پلیمری می باشد که با استفاده از مونومر استایرن بنزنی تولید می گردد. این محصول به صورت مکعب مستطیل هایی است که در ابعاد گوناگون و دانسیته مشخص تولید می شود و با هدف سبک سازی و مقاوم سازی سقف مورد استفاده قرار می گیرد.
بارزترین خصوصیت این محصول که موجب جلب توجه صنعت ساختمان به استفاده از آن شده است، مقاومت صوتی و حرارتی بسیار بالا است. به گونه ای که در صورت اجرای سقف ساختمان با استفاده از این یونولیت، سقف ساختمان به صورت عایق صوت و عایق دما خواهد بود که این مسئله سبب بهره وری انرژی در داخل ساختمان و کاهش آلودگی صوتی در ساختمان خواهد شد.
خصوصیات یونولیت سقفی
مراحل نصب و اجرای یونولیت سقفی ، زمانی به خوبی انجام خواهد شد که یونولیت دارای خصوصیات موردانتظار باشد و نیازی به برشکاری در زمان استفاده از یونولیت در اجرای سقف نباشد. بنابراین باید دقت نمود که یونولیت در ابعاد مشخص و استاندارد باشد.
یونولیتی که برای تیرچه بتنی به کار می رود باید در ابعاد 2 متر طول، 50 سانت عرض و 20 یا 25 سانت ارتفاع باشد. یونولیتی که برای سقف تیرچه کرومیت یا فلزی به کار می رود باید در طول 1 یا 2 متر، عرض 65 سانت و ضخامت 20 تا 25 سانت باشد. برای فوم سقفی پیش تنیده باید از یونولیت در طول 2 متر، عرض 50 سانت و ضخامت 15 سانت استفاده کرد. یونولیت حفره دار باید در طول 1 متر، عرض 50 سانتی متر و ضخامت 25 سانتی متر باشد.
آشنایی با مراحل نصب و اجرای یونولیت سقفی
- ساختار شبکه فلزی باید شکل بگیرد. با استفاده از مفتول های مناسب در اندازه مشخص، باید شبکه فلزی ساخته شود.
- یونولیت ها متناسب با ابعاد شبکه فلزی برش بخورند.
- نصب یونولیت ها با دقت بالا انجام شود و یونولیت ها با استفاده از سیم یا کابل به خوبی در شبکه محکم شوند.
- قطعات پانل باید در شبکه کار شود و به درستی چیدمان شوند. در انجام این کار باید به نقشه و اندازه ها توجه داشت.
- دیوارها باید در محل نصب پنجره و درب، غیریکنواخت نباشند. در نتیجه نیاز است که پیرامون آنها با شبکه اتصال ساده به فرم قاب های دور پنجره و درب، روی پانل گره بخورد.
- در پایان مراحل نصب و اجرای یونولیت سقفی باید بتن ریزی انجام شود. انجام این کار هم به صورت دستی و هم به صورت ماشینی امکان پذیر می باشد.
چندین نکته برای اجرای یونولیت سقفی
پیش از شروع به کار باید ابزارها و امکانات لازم برای اجرای یونولیت را فراهم کنید. بدین منظور نیاز است که مواردی از قبیل ابزار برش فوم، دریل و مته، اره و چکش و تفنگ مخصوص اتصال میخ و پرچ فراهم شود. خرید یونولیت سقفی استاندارد که از سوی بهترین تولیدکننده مطابق با استانداردهای بین المللی تولید شده باشد، ضرورت دارد.
در زمان انجام مراحل نصب و اجرای یونولیت سقفی باید از پوشش مناسب و لباس ایمن استفاده نمود تا نیروهای کار دچار آسیب دیدگی نشوند. هر چند که یونولیت سقفی، هیچ مشکلی را برای افراد در زمان کار ایجاد نمی کند. اما داشتن لباس ایمن و رعایت نکات مهم به منظور پیشگیری از آسیب دیدگی های احتمالی ناشی از برخورد با مفتول ها و ابزار برش و اره و ... ضرورت دارد،برای اطلاعات بیشتر با کارشناسان مجرب ما در مجموعه یونولیت پلاستوفوم در ارتباط باشید.
- ۱۱ بازديد
- ۰ ۰
- ۰ نظر